Vacatures secundair onderwijs

08/02/2021 2 directeuren in het secundair onderwijs 

Het Onze-lieve-vrouw-van-lourdescollege in Edegem/Morstel is op zoek naar kranige’ directeuren die de modernisering van het secundair onderwijs erg genegen zijn, die enige ‘maturiteit’ hebben en bovenal van aanpakken weten.

Het Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege (OLVE) bestaat uit diverse scholen en vestigingsplaatsen:

  • een eerstegraadsschool (OLVE MS) met een 140-tal leerlingen in Edegem, Rombaut Keldermansstraat 33;
  • een zesjarige school (OLVE) met een 900-tal leerlingen in Edegem, Rombaut Keldermansstraat 33 en de tweede vestiging in Mortsel, Edegemsestraat 40;

Vanaf schooljaar 2021-22 wordt intens samengewerkt met het Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege 2 (OLVE 2) dat een extra vestiging heeft in Mortsel, Eduard Arsenstraat 40.

04/02/2021 Lesgevers NT2 en Lesgever binnen de opleiding Zorg CVO Semper

CVO SEMPER is het grootste CVO in de ruime regio rond Brussel en de Noordrand. Met een dynamisch team van maar liefst 360 gediplomeerde en ervaren leerkrachten staan ze elke dag op een van de 46 lesplaatsen in Brussel of Vlaams-Brabant klaar om 15 000 andere cursisten intellectueel, creatief of technisch uit te dagen.  

Leerkrachten Nederlands voor anderstaligen

Algemene vereisten:
• In het bezit zijn van een professionele bachelor of masteropleiding in talen
• In het bezit zijn van een lerarendiploma (of leraar in opleiding)
• Beschikken over goede didactische vaardigheden
• Sociaal en communicatief ingesteld zijn
• Computervaardig zijn (blended learning)

Leerkrachten voor de opleiding zorgkundige

Het gaat om een deeltijdse lesopdracht van gemiddeld 6 uur per week op onze campus te HALLE.
Afhankelijk van de modules die je geeft, variëren de lesuren en lesdagen doorheen de opdracht.
De lesopdracht loopt van maart 2021 tot juni 2021.

Algemene vereisten:
Prof. bachelor Verpleegkunde; Geriatrische verpleegkunde of gelijkwaardig door ervaring.
Een lerarendiploma (of leraar in opleiding) is een pluspunt.
Beschikken over goede didactische vaardigheden.
Sociaal en communicatief ingesteld zijn.

Solliciteren via email: ria.cauchie@cvosemper.be. Meer info vind je op de website: www.cvosemper.be

12/01/2021  Ondersteuner type 7 – Woluwe

Je komt terecht in een voltijds ambt als onderwijzer ASV. Je presteert 22 lestijden met maximaal effect op de klasvloer. Daarnaast presteer je nog 460 minuten per week aan overleg, professionalisering, … Je voorbereiding, administratie, verslaggeving,.. vallen buiten deze 26 klokuren en worden thuis gepresteerd.

Je ondersteunt leerlingen, leerkrachten en teams in de ruime regio rond Mechelen. Als ondersteuner type 7 zal je deel uit maken van een enthousiast en multidisciplinair team.

Het betreft een contract tot 30 juni 2021 (met reële kans op verlenging).

https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/61792517/ondersteuner-type-7-regio-mechelen

12/01/2021  Interim leerkrachten PAV en LO – Hoboken

TI Don Bosco Hoboken – is DRINGEND op zoek naar twee leerkrachten ( interim )

– LO : dit zou meteen ingaan voor 10 dagen ( vervanging vaderschapsverlof ) – eventueel 3de jaars

– PAV : liefst ook zo snel mogelijk. De afwezigheid van onze collega loopt momenteel tot 31/1. De kans is groot dat deze vervanging verlengd wordt tot het einde van het schooljaar. Bij voorkeur iemand die afgestudeerd is.

07/01/2021  12 uren Nederlands – Boom

PTS Boom zoekt iemand voor vier voormiddagen (maandag vrij) om 12 paralleluren Nederlands te geven in het vierde jaar. Interesse? Neem dan contact op met Martine Van Opstal op het nummer 0497/16.11.51

01/12/2020 Freinetschool in Antwerpen zoekt collega’s

Van 2,5 jaar tot 14 jaar samen in één Freinetschool: Freinetschool De Pluim in Hoboken is de eerste Freinet tienerschool in Antwerpen. We zetten in op innoverend en vernieuwend onderwijs en we zoeken naar nieuwe collega’s voor het schooljaar 2020 – 2021.

We werken met clusters waarbinnen we projectmatig werken.

  • Je geeft projecten maar je kunt ook de theorie van een algemeen vak onder jouw vleugels nemen (Wiskunde, Nederlands, Frans of Engels)
  • Je vormt samen met 3 andere collega’s het lerarenteam dat verantwoordelijk is voor 48 leerlingen (in het eerste of in het tweede jaar). 
  • Je wordt ook coach van 16 leerlingen. Jouw coach-leerlingen zal je gedurende twee jaar intensief begeleiden, coachen en bijstaan. Tevens ben je de aanspreekpersoon voor ouders en externen van je 12 leerlingen.  

Je hebt een bachelor (lager of secundair onderwijs) of een masteropleiding en je hebt een getuigschrift pedagogische bekwaamheid. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Les van Stappen, directie GO! Freinetschool De Pluim : les@freinetschooldepluim.be. Tel: 03 899 37 70

01/12/2020 Leraar Nederlands – Bornem

OLVP Bornem is na de kerstvakantie omwille van een afwezigheid van een leerkracht op zoek zijn naar een interimaris (of eventueel laatste jaars student) voor 20u Nederlands in de 1ste graad.

Indien jullie ons hiermee verder kunnen helpen, gelieve dan zo spoedig mogelijk te mailen naar de directie van de 1ste graad Mevr. Cools op het e-mailadres: inge.cools@olvpbornem.be

30/11/2020 Leraar Nederlands, Mavo en geschiedenis – Kapelle-op-den-bos

Na de kerstvakantie is KOBOS secundair in Kapelle-op-den-bos op zoek naar een leraar Nederlands, Mavo, Geschiedenis. (van 04.01.21 tot 31.01.21).  

Geef je een seintje: Lien Vanden Eynde, Leerlingensecretariaat: 015/71.93.70