Vacatures secundair onderwijs

11/05/2021 Leerkracht Frans en leerkracht elektriciteit Merchtem

Studeer jij dit schooljaar af en wil je direct aan de slag in een leuke en moderne technische school waar de leerlingen centraal staan? Misschien ben jij dan wel de nieuwe toekomstige collega van GTSM, de school voor Wetenschap en Technologie in Merchtem.

Ze zijn op zoek naar een gemotiveerde leerkracht Frans en een leerkracht elektriciteit. Je zal lesgeven aan onze leerlingen van de tweede graad gedurende het volledige schooljaar 2021-2022. Het betreft twee fulltime opdrachten met mogelijkheid tot verlenging. Omdat onze collega met pensioen gaat, komen de lesuren Frans vacant.

Heb je interesse in één van deze vacatures, aarzel dan niet om contact op te nemen via telefoon op het nummer 052/37 16 47 (mevr. De Buyser) of per mail directie@gtsm.be . Vermeld steeds voor welke vacature je solliciteert.

29/04/2021 Interimopdrachten Nederlands, Engels en MESA Mechelen

Het Berthoutinstituut in Mechelen heeft drie interimopdrachten openstaan voor een gelijkaardig profiel

 • Vacature 1: een opdracht van 11u Nederlands/geschiedenis in het eerste jaar. De interim loopt officieel tot 6 mei met kans op verlenging.
 • Vacature 2: een opdracht van 20u Nederlands/Engels in de eerste en tweede graad. Deze interim start volgende week en loopt officieel tot 14/05 met kans op verlenging.
 • Vacature 3: een opdracht van 17u Nederlands/MESA in het eerste jaar. Deze opdracht loopt waarschijnlijk tot het einde van het schooljaar.

Als er studenten geïnteresseerd zijn, mogen ze contact opnemen met de school op het nummer 015/20.35.30 of mailen naar Karolien Callens (karolien.callens@bimsem.be) of Koen Van den Noortgate (koen.vandennoortgate@bimsem.be).

20/04/2021 3 leerkrachten SO Ursulinen Mechelen

Ursulinen Mechelen is op zoek naar een leraar Engels (voorlopig t.e.m 30/4), een leraar natuurwetenschappen (19u tot einde schooljaar) en een leraar katholieke godsdienst (14u tot einde schooljaar).

Alle informatie vind je terug via deze link

20/04/2021 Interim Frans – Bornem

Omwille van een langdurige afwezigheid van een leerkracht, is het OLVP Bornem in de 2e en 3e graad BSO op zoek naar een leerkracht Frans voor 5 uur.  Het gaat over 4 uur in de 2e graad BSO en 1 uur in de 3e graad BSO.  De opdracht kan onmiddellijk ingaan en loopt sowieso tot midden juni.  Er bestaat een kans op verlenging tot het einde van het schooljaar. 

Indien interesse, gelieve contact op te nemen met de directie, Mevr. Greet De Smedt.  U kan haar bereiken via het mailadres greet.de.smedt@olvpbornem.be.

12/04/2021 Leerkracht Frans

Het Onze-Lieve-Vrouwcollege in Vilvoorde zoekt een leerkracht Frans (Master of bachelor)

 • Een voltijdse opdracht tijdens het derde trimester
 • Boeiende leeromgeving – groeiende school – toekomstperspectieven
 • Enkel tweede graad ASO
 • Bij voorkeur in bezit van een pedagogisch diploma
 • Vrij op dinsdag vanaf 10.55u
 • Mailen kan naar: sofie.maes@kov.be

16/03/2021 Leerkracht PAV en leerkracht wisk/techniek/ natuurwet

Het Busleyden Atheneum – Campus Zandpoort zoekt een

 • leerkracht PAV (2de en 3de graad) 
 • leerkracht wiskunde – techniek – natuurwetenschappen (eerste graad)

Hieronder vind je de uitgebreide vacatures. Contact opnemen kan met karen.vantendeloo@BAzandpoort.be

10/03/2021 Leerkracht Retail Lier

Sint-Ursula-instituut Lier is op zoek naar een gemotiveerde leerkracht Retail voor een voltijdse opdracht tot het einde van het schooljaar. Je geeft les aan leerlingen van de derde graad en begeleidt hen ook op hun stage. Je komt terecht in een enthousiast schoolteam. De vakgroep Retail ondersteunt je graag waar nodig.

Je cv mag je doorsturen naar stefaan.vanderbist@campussintursula.be, de pedagogisch directeur.

08/03/2021 Leerkracht Frans Kapelle o/d Bos

Eén van de leerkrachten Frans van KOBOS in Kapelle o/d Bos is voor een lange periode afwezig wegens ziekte en de school zoekt vervanging. Contact opnemen kan via 015 71 93 70 of info@kobos.be.

08/03/2021 Vijf leerkrachten (in spé) regio Mechelen

GO! Scholengroep 5 zoekt leerkrachten of leerkrachten in wording (met tenminste bachelorsdiploma) 
voor de regio Mechelen – Heist o/d Berg – Keerbergen. Je komt terecht in een sterke scholengroep (25 basisscholen).

Je staat in voor vervangingsopdrachten; van enkele dagen tot soms meerdere maanden en krijgt werkzekerheid tot 30 juni 2021.  Naast voltijdse opdrachten hebben we ook deeltijdse opdrachten.

Solliciteren kan via: an.hereygers@sgr5.be

04/03/2021 Leerkracht wiskunde Puurs Sint-Amands

Wiskunde-leerkracht met opdracht die bestaat uit 18u (16u lesgeven in het eerste jaar A en 2u GOK-coördinatie). Vervanging loopt tot het einde van dit schooljaar.

26/02/2021 Verschillende vacatures Ursulinen Mechelen

25/02/2021 OKAN-leerkracht Mechelen

 • Bij TSM-Middenschool, (Onder-den-Toren 13, 2800 Mechelen)
 • 20 uur in OKAN
 • tot einde schooljaar 
 • hier vind je meer info

08/02/2021 2 directeuren in het secundair onderwijs 

Het Onze-lieve-vrouw-van-lourdescollege in Edegem/Morstel is op zoek naar kranige’ directeuren die de modernisering van het secundair onderwijs erg genegen zijn, die enige ‘maturiteit’ hebben en bovenal van aanpakken weten.

Het Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege (OLVE) bestaat uit diverse scholen en vestigingsplaatsen:

 • een eerstegraadsschool (OLVE MS) met een 140-tal leerlingen in Edegem, Rombaut Keldermansstraat 33;
 • een zesjarige school (OLVE) met een 900-tal leerlingen in Edegem, Rombaut Keldermansstraat 33 en de tweede vestiging in Mortsel, Edegemsestraat 40;

Vanaf schooljaar 2021-22 wordt intens samengewerkt met het Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege 2 (OLVE 2) dat een extra vestiging heeft in Mortsel, Eduard Arsenstraat 40.

04/02/2021 Lesgevers NT2 en Lesgever binnen de opleiding Zorg CVO Semper

CVO SEMPER is het grootste CVO in de ruime regio rond Brussel en de Noordrand. Met een dynamisch team van maar liefst 360 gediplomeerde en ervaren leerkrachten staan ze elke dag op een van de 46 lesplaatsen in Brussel of Vlaams-Brabant klaar om 15 000 andere cursisten intellectueel, creatief of technisch uit te dagen.  

Leerkrachten Nederlands voor anderstaligen

Algemene vereisten:
• In het bezit zijn van een professionele bachelor of masteropleiding in talen
• In het bezit zijn van een lerarendiploma (of leraar in opleiding)
• Beschikken over goede didactische vaardigheden
• Sociaal en communicatief ingesteld zijn
• Computervaardig zijn (blended learning)

Leerkrachten voor de opleiding zorgkundige

Het gaat om een deeltijdse lesopdracht van gemiddeld 6 uur per week op onze campus te HALLE.
Afhankelijk van de modules die je geeft, variëren de lesuren en lesdagen doorheen de opdracht.
De lesopdracht loopt van maart 2021 tot juni 2021.

Algemene vereisten:
Prof. bachelor Verpleegkunde; Geriatrische verpleegkunde of gelijkwaardig door ervaring.
Een lerarendiploma (of leraar in opleiding) is een pluspunt.
Beschikken over goede didactische vaardigheden.
Sociaal en communicatief ingesteld zijn.

Solliciteren via email: ria.cauchie@cvosemper.be. Meer info vind je op de website: www.cvosemper.be

12/01/2021  Ondersteuner type 7 – Woluwe

Je komt terecht in een voltijds ambt als onderwijzer ASV. Je presteert 22 lestijden met maximaal effect op de klasvloer. Daarnaast presteer je nog 460 minuten per week aan overleg, professionalisering, … Je voorbereiding, administratie, verslaggeving,.. vallen buiten deze 26 klokuren en worden thuis gepresteerd.

Je ondersteunt leerlingen, leerkrachten en teams in de ruime regio rond Mechelen. Als ondersteuner type 7 zal je deel uit maken van een enthousiast en multidisciplinair team.

Het betreft een contract tot 30 juni 2021 (met reële kans op verlenging).

https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/61792517/ondersteuner-type-7-regio-mechelen

12/01/2021  Interim leerkrachten PAV en LO – Hoboken

TI Don Bosco Hoboken – is DRINGEND op zoek naar twee leerkrachten ( interim )

– LO : dit zou meteen ingaan voor 10 dagen ( vervanging vaderschapsverlof ) – eventueel 3de jaars

– PAV : liefst ook zo snel mogelijk. De afwezigheid van onze collega loopt momenteel tot 31/1. De kans is groot dat deze vervanging verlengd wordt tot het einde van het schooljaar. Bij voorkeur iemand die afgestudeerd is.

07/01/2021  12 uren Nederlands – Boom

PTS Boom zoekt iemand voor vier voormiddagen (maandag vrij) om 12 paralleluren Nederlands te geven in het vierde jaar. Interesse? Neem dan contact op met Martine Van Opstal op het nummer 0497/16.11.51

01/12/2020 Freinetschool in Antwerpen zoekt collega’s

Van 2,5 jaar tot 14 jaar samen in één Freinetschool: Freinetschool De Pluim in Hoboken is de eerste Freinet tienerschool in Antwerpen. We zetten in op innoverend en vernieuwend onderwijs en we zoeken naar nieuwe collega’s voor het schooljaar 2020 – 2021.

We werken met clusters waarbinnen we projectmatig werken.

 • Je geeft projecten maar je kunt ook de theorie van een algemeen vak onder jouw vleugels nemen (Wiskunde, Nederlands, Frans of Engels)
 • Je vormt samen met 3 andere collega’s het lerarenteam dat verantwoordelijk is voor 48 leerlingen (in het eerste of in het tweede jaar). 
 • Je wordt ook coach van 16 leerlingen. Jouw coach-leerlingen zal je gedurende twee jaar intensief begeleiden, coachen en bijstaan. Tevens ben je de aanspreekpersoon voor ouders en externen van je 12 leerlingen.  

Je hebt een bachelor (lager of secundair onderwijs) of een masteropleiding en je hebt een getuigschrift pedagogische bekwaamheid. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Les van Stappen, directie GO! Freinetschool De Pluim : les@freinetschooldepluim.be. Tel: 03 899 37 70