Vacatures secundair onderwijs

05/07/2021 Leerkracht Wetenschappen Vilvoorde

Het College Vilvoorde is op zoek naar een leerkracht wetenschappen (bachelor). Het is een groeiende school met toekomstmogelijkheden. Hier vind je alle informatie.

24/06/2021 Leerkracht BGV carrosserie Antwerpen

De Leerexpert Begijnenvest is een school van het buitengewoon secundair onderwijs en heeft een vacature voor leraar BGV carrosserie.  Ze zijn op zoek naar een dynamisch talent met een missie en een hart voor jongeren met een beperking, die voltijds les kan geven. Hier vind je meer informatie.

21/06/2021 Leerkracht grafische vakken OV4

BuSO school Sint-Ferdinand, onderdeel OV4, is op zoek naar een leerkracht grafische vakken.

OV4 biedt het programma van het regulier onderwijs aan normaal begaafde leerlingen die omwille van gedrags- en emotionele problemen (type 3) en/of autisme (type 9) niet in een gewone klas terecht kunnen.

De lessen worden op maat van iedere leerling georganiseerd en vinden plaats binnen de muren van het regulier onderwijs, namelijk Campus Max STEM in Tessenderlo.

De school biedt een voltijds contract van bepaalde duur voor de termijn van 1 schooljaar, met mogelijkheid op verlenging na positieve evaluatie.

Let wel: volgende kennis is een vereiste:

  • Je hebt diepgaande kennis van het volledige pakket van grafische programma’s: Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop, Première Pro, After Effects
  • Je heb kennis van programmeren met HTML/CSS en JavaScript

08/06/2021 Leerkracht (STEM)technieken & maatschappij en welzijn Malle

Ben jij of ken jij een gedreven techneut met een praktisch gerichte voeling voor opvoeding die nog op zoek is naar een leuke job? Atheneum Malle is op zoek naar een leerkracht (STEM)technieken en Maatschappij en welzijn voor een 4/5 vervangingsopdracht in het eerste trimester van het volgende schooljaar. 

11/05/2021 Leerkracht Frans en leerkracht elektriciteit Merchtem

Studeer jij dit schooljaar af en wil je direct aan de slag in een leuke en moderne technische school waar de leerlingen centraal staan? Misschien ben jij dan wel de nieuwe toekomstige collega van GTSM, de school voor Wetenschap en Technologie in Merchtem.

Ze zijn op zoek naar een gemotiveerde leerkracht Frans en een leerkracht elektriciteit. Je zal lesgeven aan onze leerlingen van de tweede graad gedurende het volledige schooljaar 2021-2022. Het betreft twee fulltime opdrachten met mogelijkheid tot verlenging. Omdat onze collega met pensioen gaat, komen de lesuren Frans vacant.

Heb je interesse in één van deze vacatures, aarzel dan niet om contact op te nemen via telefoon op het nummer 052/37 16 47 (mevr. De Buyser) of per mail directie@gtsm.be . Vermeld steeds voor welke vacature je solliciteert.