Verhalen

Educatief Graduaat – Mechelen & Antwerpen

Educatief Graduaat – Mechelen & Antwerpen

Verkorte Educatieve Bachelor – Antwerpen & Mechelen

Verkorte Educatieve Bachelor – Antwerpen & Mechelen

Rondleiding op campus Kruidtuin

Jitse en Dorien leiden je rond op campus Kruidtuin

Rondleiding op campus Sint-Andries Antwerpen

We leiden je graag rond!

De studentenraad stelt voor

Wie zit er in de studentenraad en waarvoor kan je bij hen terecht?

Proclamatie – compilatie

Zaterdag 24 oktober 2020 was er in Mechelen een officiële proclamatie voor Bachelor kleuter, lager en secundair én postgraduaat NT2 van Mechelen en Antwerpen. Deze vijf minuten tonen de hoogtepunten daarvan.

Méér dan leraar

Een job als ondernemer én als docent? Dat kan! Koen bewijst het. Hij studeerde vier jaar geleden af aan de lerarenopleiding en is nu zelfstandige in hoofdberoep en docent in bijberoep.

Levenslang leren

Bij Thomas More zetten we ook in op levenslang leren dankzij LEON en de banaba Zorgverbreding en Remediërend leren. Bekijk hieronder het verhaal van Stefanie en Jan.

Redacteur bij Klasse

Kyra, oud-studente van Leraar Lager Onderwijs in Mechelen werkt nu als redacteur bij Klasse. Ontdek hieronder haar verhaal.

Studenten Kleuteronderwijs en Interieurvormgeving ontwerpen samen de Speelfiets

Met de speelfiets wil Samenlevingsopbouw Mechelen graag ouders aanspreken en informeren over het kleuteronderwijs. Voor het ontwerp van de speelfiets hebben ze beroep gedaan op studenten van de opleiding Leraar Kleuteronderwijs en Interieurvormgeving van Thomas More Mechelen.

Studenten kleuteronderwijs maken buitenkeukentjes

Studenten van de opleiding Kleuteronderwijs zijn niet bang om hun handen vuil te maken voor de bouw van buitenkeukentjes voor in het Zwiebelbos in Mechelen! Peter Theunissen, oud-student Kleuteronderwijs stelde zijn atelier open en begeleidde deze studenten voor de bouw van de buitenkeukentjes.

Avond- en weekendstudenten op stap in Mechelen

De avond- en weekendstudenten van onze opleiding Kleuteronderwijs trekken naar Stad Mechelen met een groep kleuters en hun ouders om de stad en al haar facetten te leren kennen. Ontdek deze avond- en weekendopleiding via www.thomasmore.be/vt-bako-m of kom naar een van onze infomomenten: www.thomasmore.be/komkennismaken #expectmore

Excellentie-traject STEM lerarenopleiding Mechelen

De lerarenopleiding van Mechelen op locatie in Technopolis waar studenten wetenschap en techniek (STEM) allerlei proeven kunnen doen en vrije toegang hebben om een nog betere leraar te worden. Door het STEM-vak aan te bieden als excellentie-traject bij kleuter-, lager- en secundair onderwijs maken we onze studenten future proof.

Leraar worden in Mechelen. Meer dan leraar, meer dan de klas. #expectmore

Meer info over WiWeTer kan je hier terugvinden: http://wiweter.be/