Geplaatst op Geef een reactie

Veranderen van spoor, dat kan! ? Online infomoment op 6 februari van 10 – 14 uur.

Startte je in september een opleiding, maar verliep die niet zoals je had gedacht? Of werk je, maar wil je graag iets anders doen? Wil je een studie die je kan combineren met een job en/of een gezin? Gebeten door onderwijs? Goesting om les te geven aan kleuters, lagere schoolkinderen of tieners en pubers?   

Dan hoef je niet te wachten tot het volgend academiejaar! Schrijf je in, start je eerste les op 15 februari en neem een voorsprong op de richting die je wilt inslaan! 

Opleidingsmanager lerarenopleiding secundair onderwijs bij Thomas More Joke De Puysseleir licht toe.  

“We merken dat er in januari heel wat studenten zijn die spijt hebben van hun beslissing van in september: sommigen startten bijvoorbeeld een universitaire opleiding, maar vonden deze manier van studeren minder voor hen. Anderen startten een opleiding die hen minder lag of je hebt ook mensen die werken die graag van job willen veranderen.  

Instappen in februari kan erg interessant zijn omdat je je studie van drie jaar kan spreiden over 3,5 jaar. Ideaal voor bijvoorbeeld studenten die graag wat meer ruimte hebben of voor mensen die de studie willen combineren met een job of een gezin.  

Bij de lerarenopleiding Thomas More Mechelen – Antwerpen kan je begin februari daarom nog instappen bij de meeste lerarenopleidingen. Zo is er een instapmoment voorzien voor de basisopleidingen en de VEDUBA en de EDUGRA, maar je kan ook starten met de opleiding islamitische godsdienst

Als je instapt in februari, dan sluit je aan bij de reguliere eerstejaars mét extra opstart begeleiding. Weet ook dat er vaak verschillende nieuwkomers zijn, je stapt dus zelden alleen in!” Momenteel hebben we reeds meer dan 15 nieuwe starters ingeschreven in de verschillende lerarenopleidingen.  

Wil je meer informatie over dit instapmoment in februari? Kruip dan op 6 februari van 10 tot 14 uur achter je computer. Dan zit Joke, samen met de andere opleidingsmanagers en trajectbegeleiders, klaar aan de andere kant van het scherm om jouw vragen over jouw nieuwe opleidingstraject te beantwoorden. Klik daarvoor op deze link: https://smart.newrow.com/#/room/cwv-579 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *