Geplaatst op Geef een reactie

Van vroedvrouw naar leerkracht

Julie kiest ervoor om na enkele jaren als vroedvrouw te werken, toch haar droom na te jagen. Ze start in 2019 een nieuwe studie waarbij ze een diploma als leerkracht secundair onderwijs zal bekomen.

‘Het was niet makkelijk om deze stap te maken omdat ik wist dat het moeilijk te combineren ging zijn met mijn job. We zijn ook een huis aan het renoveren, dus daar kruipt ook veel tijd in. Toch heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn keuze en hoop ik in juni van dit jaar af te studeren’, aldus Julie.

Studenten mogen zelf de vorm kiezen om hun groei in leraarschap tijdens de opleiding aan te tonen. 
Julie Ceurvelts koos voor een interview met zichzelf. Het volledige interview kan je hierover lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *