Andere vacatures

27/04/2021 Vrijwilligers wereldhelden Antwerpen

Wereldhelden is op zoek naar vrijwilligers die deze zomer minimum een week willen lesgeven aan anderstalige kinderen of jongeren. Als vrijwilliger bij Wereldhelden kan je echt een verschil maken in het leven van onze deelnemers. Je helpt hen bij de moeilijke eerste periode in een nieuw land door ze vertrouwd te maken met de taal, draagt bij aan hun zelfvertrouwen en maakt de drempel om in september aan het nieuwe schooljaar te starten een stuk kleiner. 

Als lesgever sta je minstens 1 week voor de klas tijdens de zomerschool. Je krijgt veel vrijheid om zelf je lessen en activiteiten in te vullen binnen bestaande thema’s.  Check ook de website voor meer informatie.

20/04/2021 Algemeen Directeur Scholen voor Buitengewoon Onderwijs Ter Bank – Heverlee

Algemeen directeur voor de scholen voor buitengewoon onderwijs en voor kinderen en jongeren met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en/of autisme

 • die voldoet aan de wettelijke vereisten voor het vervullen van die taak, o.m. houder zijn van de
  bekwaamheidsbewijzen vastgelegd voor dit specifieke ambt; ook orthopedagogen (met een
  diploma lerarenopleiding) komen voor deze functie in aanmerking;
 • die de nodige communicatieve, pedagogische, organisatorische en leidinggevende
  bekwaamheden bezit om de scholen te leiden;
 • die zich wil inschrijven in een christelijk geïnspireerd project;
 • die de visietekst en het opvoedingsproject van de Scholen voor Buitengewoon Onderwijs Ter
  Bank Heverlee onderschrijft en deze met het directieteam en in samenwerking met het
  onderwijzend en paramedisch personeel, de ouders en het netwerk van het kind/jongere tracht te
  verwezenlijken;
 • die bereid is zich, met het oog op de noodzakelijke continuïteit in het beleid, voor langere tijd te
  engageren.

16/03/2021 Krunsj zoekt animatoren

Krunsj vzw, de jeugddienst van de Vlaamse Neutrale ziekenfondsen, organiseert elk jaar vakanties voor kinderen en jongeren van 5 tot +18 jaar.  Er zijn veel deelnemers die graag mee op vakantie willen, maar hiervoor extra ondersteuning nodig hebben. Om hen ook een plekje te kunnen geven, zijn ze op zoek naar extra ondersteuningsanimatoren. Hier vind je alle informatie.

08/03/2021 Begeleider wetenschapskamp

Voor een wetenschapskamp tijdens de eerste week van de paasvakantie in Laken is JoMus dringend op zoek naar een enthousiaste leerkracht met een passie voor STEM die de JoMussers van 8 tot 10 jaar op sleeptouw wil nemen. Hieronder zie je de volledige vacature.JoMus-vacature-leerkracht-STEM-paaskampDownload

25/02/2021 OKAN-leerkracht Mechelen

 • Bij TSM-Middenschool, (Onder-den-Toren 13, 2800 Mechelen)
 • 20 uur in OKAN
 • tot einde schooljaar 
 • hier vind je meer info

12/02/2021 leerkracht voor de opleiding Interculturele Medewerker

Voor de opleiding INTERCULTURELE MEDEWERKER (Specifieke personenzorg) is CVO LBC Mechelen op zoek naar een leerkracht voor een vervangingsopdracht (4/22) op woensdagvoormiddag vanaf 22/02/2021 tot en met 31/03/2021 voor de modules ‘Interculturele diversiteit’ en ‘Actuele tendenzen in de Welzijnssector’.

Hier kan je de volledige vacature bekijken

26/01/2021  Vrijwilligers opvoedingslijn

De opvoedingslijn is steeds op zoek naar vrijwilligers die zin hebben om een luisterend oor te bieden, ouders te ondersteunen en op weg te helpen bij vragen over opvoeding. Dit zowel via telefoon, chat of mail. 
Kandidaten moeten vlot kunnen communiceren in het Nederlands. Ze hoeven geen expert te zijn in opvoedkunde, maar wel enthousiast zijn om bij te leren.

Vragen, opmerkingen? Je kan ons steeds contacteren via stephaniemarien@keerkring.be ,  info@keerkring.be, 03/755 00 71 (elke dag bereikbaar tot 12u) of 0491/39 89 80. 

12/01/2021  Ondersteuner type 7 – Woluwe

Je komt terecht in een voltijds ambt als onderwijzer ASV. Je presteert 22 lestijden met maximaal effect op de klasvloer. Daarnaast presteer je nog 460 minuten per week aan overleg, professionalisering, … Je voorbereiding, administratie, verslaggeving,.. vallen buiten deze 26 klokuren en worden thuis gepresteerd.

Je ondersteunt leerlingen, leerkrachten en teams in de ruime regio rond Mechelen. Als ondersteuner type 7 zal je deel uit maken van een enthousiast en multidisciplinair team.

Het betreft een contract tot 30 juni 2021 (met reële kans op verlenging).

https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/61792517/ondersteuner-type-7-regio-mechelen